Sluit nu een abonnement af en ontvang onbeperkt grafische support voor een vast bedrag per maand

Welkom bij het

Grafisch Ontwerp Abonnement

Grafische Impact werkt op een andere manier dan je gewend bent, omdat het makkelijker kan. Dus vergeet per direct tijdrovende prijs onderhandelingen of energie slurpende sollicitatieprocedures en maak kennis met een nieuw soort samenwerking. Want het is belangrijk dat iedereen op regelmatige basis toegang kan hebben tot grafisch ontwerp, waarbij een ontwerper al binnen een paar klikken voor je aan de slag gaat.

Sluit een abonnement af waarbij je onbeperkt ontwerpen kunt aanvragen, op basis van een flexibel abonnement. Zet de support in wanneer jij het nodig hebt en zonder vrees voor de factuur, want je betaalt elke maand hetzelfde vaste bedrag.

Vraag een onbeperkt aantal ontwerpen aan 

Er wordt één voor één er aan de ontwerpen gewerkt

Ontvang de ontwerp versies binnen een paar dagen

Correcties totdat je 100% tevreden bent

Pauzeer of beëindig je abonnement gemakkelijk

De abonnement

Voordelen

 • Een simpel opstartproces: sluit een abonnement af bij Grafische Impact en vraag binnen 48u je eerste ontwerp taak aan
 • Snelle service: ontvang binnen 5 werkdagen de ontwerp versies, meestal sneller
 • Een effectieve workflow: houd makkelijk overzicht over al je aanvragen
 • Een simpele klantomgeving: waarin jij al je ontwerp aanvragen doet, de ontwerpen worden neergezet en waarin jij je feedback levert
 • Geen financiële verrassingen: betaal altijd hetzelfde vaste bedrag per maand

De eerste stappen

Zie hier de vier simpele stappen van het opstartproces

01

Boek een vrijblijvende online kennismaking

Ontdek binnen 30 minuten of het onbeperkte grafisch ontwerp abonnement past bij wat jij nodig hebt. Jij zegt wat je nodig denk te hebben, ik vertel over het abonnement en hoe (simpel) het werkt.

02

Schrijf je in

Kies het abonnement dat bij je wensen past en ontvang binnen 48 uur toegang tot je eigen Trello planbord. Voeg indien nodig teamleden toe zodat meerdere mensen aanvragen kunnen doen.

03

Plan je eerste ontwerp bespreking

We starten met een online bespreking, die je in kunt plannen via je Trello planboard. Samen bespreken we wat je de komende maand nodig hebt en hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

04

Vraag je eerste taak aan

Iedereen in je team kan nu onbeperkt ontwerp taken aanvragen. Ik rond de taken één voor één af en gaan na jouw akkoord door naar de volgende taak.

Waarom werk ik op deze manier?

Ik help jou met de communicatie rondom jouw duurzame bedrijf, zodat alle doelen worden behaald en je trots zult zijn op die resultaten!

Omdat ik al sinds 2012 grafisch ontwerp lever, weet ik precies welke workflow het beste werkt, waardoor ik jou zo efficiënt mogelijk kan helpen. Orde en overzicht verhogen de productiviteit van een samenwerking, waardoor ik altijd optimaal voor je aan het werk kan en jij meer rust ervaart in jouw werkzaamheden!

De workflow heeft drie simpele stappen:

Stap 1

Vraag een taak aan

Op je Trello planbord kan je hele team onbeperkt grafisch ontwerp aanvragen neerzetten. Geef één aanvraag de prioriteit, zodat ik weet welke taak als eerste afgerond mag worden. Ik krijg een melding en ga direct voor je aan de slag.

Stap 2

Tijd voor feedback

Binnen een paar dagen ontvang je het eerste concept en daar geef je vervolgens in de Trello kaart je feedback op. Ik verwerk feedback totdat je 100% tevreden bent met het ontwerp.

Stap 3

Thank you, next!

Ben je tevreden met het ontwerp? Yeey! Je kunt meteen op je planbord een nieuwe aanvraag de prioriteit geven en ik ga direct voor je aan de slag. Deze drie simpele stappen herhalen zich voor al jouw ontwerp aanvragen.

Deze taken kan je onbeperkt aanvragen

Het menu

 • Visitekaartjes
 • Flyers
 • Folders
 • Brochures
 • Posters
 • Reclameborden
 • Banners
 • Logo’s
 • Branding
 • Brand guides
 • Pitch decks
 • Slide decks
 • Social media visuals
 • Icoontjes
 • Illustraties
 • Blog graphics
 • 2D motion graphics
 • Sound design

Staat er iets niet op het menu wat je wel wilt? Laat het mij weten! Ik werk samen met freelancers om aan je wensen te kunnen voldoen.

Waarom zou je kiezen voor een abonnement?

Prijzen vergelijking

Traditioneel ontwerp bureau

Offertes

Een traditioneel ontwerpbureau werkt op projectbasis. Zo heb je bijvoorbeeld in een maand de volgende dingen nodig: 

Branding: € 9500
Pitch deck: € 1200
Social media visuals: € 500

Totaal: € 11.200

Loondienst

Salaris

Stel je hebt een senior grafisch ontwerper in dienst. Op basis van een 40-urige werkweek kost een senior ontwerper in loondienst:

€ 3000 – € 5000 per maand
+ Aanvullend vergoedingen

Dan moet je wel genoeg taken hebben liggen om diegene altijd aan het werk te zetten en hoop je dat de medewerker niet ziek wordt.

Het abonnement

Onbeperkt grafisch ontwerp

Bij het ontwerp abonnement van Grafische Impact betaal je een vaste prijs voor een flexibel abonnement, zodat jij het meeste uit de samenwerking haalt:

+ Onbeperkt ontwerp aanvragen
+ Ontvang de ontwerp versies binnen 5 werkdagen
+ Onbeperkt aantal correctierondes
+ Betaal een vast bedrag per maand
+ Pauzeer of annuleer gemakkelijk

 

Kosten: €3495,- per maand *

 • Doe een ongelimiteerd aantal ontwerp aanvragen
 • Er wordt één voor één aan de ontwerpen gewerkt
 • Ontvang de ontwerp versies binnen maximaal 5 werkdagen
 • Ik werk door tot je 100% tevreden bent
 • Boek 2x per maand een online ontwerp bespreking
 • Pauzeer of stop je abonnement gemakkelijk
 • Ontvang €100 korting per maand bij een kwartaalabonnement

*  De prijs is exclusief BTW

Het Grafische Impact abonnement kun je maximaal 1x per maand (voor maximaal 6 maanden) pauzeren voor als je geen grafisch werk in het vooruitzicht hebt. Het abonnementen kun je altijd opzeggen.

LET OP: Drukkosten zijn niet inbegrepen in de abonnementsprijs.

Heb je een kleinere of eenmalige opdracht?
Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact op
om te bespreken wat ik voor je kan doen!

Wellicht heb je nog wat vragen?

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een abonnement bij Grafische Impact?

Het gemiddelde maandsalaris van een senior grafisch ontwerper loopt met gemak op tot ruim €4000 per maand en daar komen nog aanvullende vergoedingen bovenop. Deze medewerker moet je het hele jaar doorbetalen, ook wanneer het wat rustiger is of als de persoon ziek is. Bij Grafische Impact betaal je een vast bedrag per maand en kun je het abonnement eenvoudig pauzeren wanneer je de dienst even niet nodig hebt. 

Kan ik echt onbeperkt ontwerpen aanvragen?

Zeker! Nadat je het abonnement hebt aangeschaft, kan je zoveel aanvragen doen als je wilt. Er wordt aan één ontwerp tegelijk gewerkt en als die af is (en jij de revisies en vervolgens het eindontwerp hebt goedgekeurd in Trello) kan de volgende aanvraag worden klaargezet.

Hoe snel ontvang ik mijn ontwerpen? 

Je krijgt binnen 5 werkdagen een eerste versie van een ontwerp te zien. Is er geen feedback? Top, op naar de volgende aanvraag! Is er wel feedback? Dan ontvang je de nieuwe versie weer binnen 5 werkdagen. Enzovoort. (De 5 dagen zijn een maximum, je ontvangt werk vaak sneller)

Grotere opdrachten zullen worden opgesplitst in kleinere milestones. Daar wordt uiteraard duidelijk over gecommuniceerd zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Hoe duidelijker jouw briefing is en hoe sneller jij je feedback geeft, des te sneller je de voltooide ontwerpen binnen hebt.

(De daadwerkelijke levertijd hangt af van je hoe lang we al samenwerken en de complexiteit van je opdracht. Het is onmogelijk om vaste levertijden aan te geven zonder valse beloftes te doen, omdat iedereen en elke opdracht anders is)

Hoe vraag ik ontwerpen aan?

In je persoonlijke Trello bord! Trello is een simpel en overzichtelijk online projectmanagement tool. Na aanschaf van het Grafische Impact abonnement wordt je binnen 48 uur toegevoegd aan je eigen Trello bord, waar je duidelijke instructies vindt, zodat je direct je ontwerp aanvragen kan neerzetten. Het gebruik van Trello biedt verschillende mogelijkheden om ontwerp aanvragen te doen: Schrijf de opdracht direct uit in de Trello opdracht kaart, upload een tekstbestand, plaats een Google docs link of deel een korte video als je liever de opdracht niet wilt uitschrijven. Kortom alles wat je kan koppelen aan of delen in Trello is fair game. Ben je niet bekend met dit programma, geen zorgen! Tijdens een kennismakingsgesprek wordt uitgelegd hoe simpel en intuïtief het werkt.

In de Trello opdracht kaart beschrijf je wat je nodig hebt. Dit kan in één zin of op een aantal A4’tjes, hoewel korter meestal beter werkt. Vaak helpen de volgende punten daarbij: formaat, teksten, afbeeldingen, kleuren, lettertypes, gewenste bestandstypes (jpg, pdf, etc.) en voorbeelden. Vooral voorbeelden helpen goed, maar niets is verplicht.

Hoe duidelijker jij bent, hoe beter ik aan de slag kan. En als je het niet precies weet, denk ik uiteraard met je mee.

 

Wat als ik ineens een urgente opdracht heb?

Je kan een opdracht waaraan wordt gewerkt altijd verwisselen voor een opdracht die op dat moment meer urgent is.

Wat als ik nu maar één opdracht heb?

Dat is geen probleem. Je kunt na afronding van die opdracht het abonnement pauzeren (voor maximaal 6 maanden) en weer activeren als je meer ontwerpen nodig hebt.

Waarom werk je met Trello als aanvraag en communicatie platform? 

Orde, overzicht en hogere productiviteit zorgen ervoor dat beide partijen meer uit een samenwerking halen. Omdat ik al sinds 2013 grafisch ontwerp lever aan klanten, weet ik precies welke workflow we het beste kunnen aanhouden, waardoor ik jou zo efficiënt mogelijk kan helpen.

Wat als ik niet tevreden ben met het ontwerp?

Geen zorgen! Je hebt ongelimiteerde correctierondes, dus er wordt doorgewerkt aan een ontwerp tot je 100% tevreden bent. Echter als je wijzigingen wilt doorvoeren waar ik niet achter sta, zal ik dit aangeven en stel ik een andere oplossing voor. Dit is bedoeld om de visuele reputatie van Grafische Impact en die van jouw bedrijf te beschermen.

Hoe kan ik de meest effectieve feedback geven?

Ga in de schoenen staan van jouw (ideale) klant en lever vervolgens feedback met concrete, specifieke en objectieve instructies. Een voorbeeld:

Slechte feedback: ‘Ik vind het ontwerp saai… Laat het wat meer knallen!’
Goede feedback: ‘De kleuren voelen een beetje somber aan. Als de kleuren wat helderder zijn, zal het ontwerp ons publiek meer aanspreken en enthousiasmeren.’

Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Jazeker! Het is zeer begrijpelijk dat je niet altijd ontwerp werk hebt liggen. De mogelijkheid om je abonnement te pauzeren komt dan goed van pas: 

Het abonnement kan je maximaal 1x per maand pauzeren (voor een maximale periode van 6 maanden) zodat je alleen betaalt als er ook echt werk te doen is.

Heb je langer dan 6 maanden geen vooruitzicht op ontwerp aanvragen? Dan zeg je het abonnement eenvoudig op.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Yup. Als de service niet meer past bij je behoeften, kun je het abonnement opzeggen. Je kunt nog ontwerp aanvragen doen het einde van de huidige facturatie maand.

Is er een garantie?

Ik garandeer een prettige, simpele en duidelijke samenwerking met hoge kwaliteit grafisch werk. Zodra je een abonnement afsluit sta ik direct standby om voor je aan de slag te gaan. Al sinds 2012 doe ik dat naar tevredenheid van diverse klanten en lever ik altijd wat ik beloof (én meer!’)

Omdat het abonnement volledig digitaal is, is er geen proefperiode of geld terug garantie. Immers reserveer je direct onze tijd voor de komende maand en kun je niets ruilen of retourneren.

Alles nog even kort op een rijtje

De voorwaarden

Ontwerp wachtrij

 • Zet zoveel ontwerpopdrachten als je wilt in je Trello bord
 • Er wordt aan één opdracht tegelijk gewerkt
 • Je kan een opdracht waar aan wordt gewerkt altijd verwisselen voor een andere, meer urgente opdracht
 • Ontvang je ontwerp binnen 5 werkdagen
 • Complexere aanvragen worden opgesplitst in meerdere milestones

Pauzeren of opzeggen

 • Je kan tot max 1 keer per maand je abonnement pauzeren
 • Pauzeren kan voor maximaal 6 maanden achter elkaar
 • Pauzeren stopt het ontwerp werk per direct
 • Onafgemaakte taken pauzeren totdat het abonnement weer wordt verlengd
 • Je kan het abonnement altijd opzeggen
 • Je kunt na opzegging nog ontwerp aanvragen doen het einde van de huidige facturatie maand

Prijzen

 • Betaal een vaste prijs per maand voor een onbeperkt aantal ontwerpen
 • De genoemde prijs op de website is exclusief BTW
 • Hoewel de prijs van het abonnement kan veranderen, betaal jij jouw instapprijs zolang als je geabonneerd blijft (inclusief pauzes)
 • Printkosten zijn niet inbegrepen in de abonnementsprijs

Communicatie

 • Communicatie over de opdrachten wordt gedaan in Trello
 • Boek maximaal 2 keer per maand via Tello een online ontwerp meeting in van 30 min

Instructies, feedback en afgeronde ontwerpen

 • Ontwerp opdrachten en instructies lever je aan in de Trello opdrachtkaart
 • Er wordt net zo lang doorgewerkt aan een ontwerp tot je 100% tevreden bent (zolang een correctieverzoek het ontwerp geen schade toebrengt) 
 • Ontwerp versies en goedgekeurde ontwerpen worden in de Trello opdrachtkaart gedeeld
 • Voltooide bestanden worden ook in een gedeelde Dropbox map geplaatst, zodat je altijd makkelijk bij de ontwerpen kan

Vrije dagen en vakanties

 • Op nationale feestdagen is Grafische Impact gesloten
 • Vakanties worden vooraf gecommuniceerd (in totaal 5 weken per jaar)
 • Tijdens die vakanties worden de abonnementen gepauzeerd

Yes, dit wil ik!

Boek een online kennismaking, stuur een bericht of bezoek mij socials