Wie is de persoon achter Grafische Impact?

Ik, Saar Koopman!

Ik ben Saar, een rasechte ‘Eamste’dâmmer’ van 36 jaar (met ontbrekend accent.) Ik boks en basketbal fanatiek en ben gek op muziek luisteren, nieuwe muziek ontdekken, op muziek dansen en bepaalde nummers eindeloos op repeat zetten, totdat ik ze tot mijn spijt helemaal zat ben. Uitvoerend ook met muziek doende: ik drum, speel gitaar, basgitaar, kan een beetje piano spelen en zing echt bizar goed, als ik alleen ben 🙂

Na mijn gymnasium diploma en de opleiding ‘Graphic Design’ aan de kunstacademie in Utrecht, ben ik sinds 2012 werkzaam als grafisch ontwerper. Ik ben trots op al mijn gemaakte ontwerpen en trots op de resultaten die mijn klanten daarmee hebben bereikt. Ik heb uiteenlopend werk afgeleverd aan diverse klanten: van ondernemers tot start-ups, van bedrijven en organisaties tot ministeries. Nu zet ik mijn grafische vaardigheden het liefst in om bedrijven met een duurzame missie te helpen meer impact te maken. Uiteraard ben ik benieuwd hoe ik je kan helpen als je niet in deze sector zit. Impact maken kan overal!

Ik ben een betrouwbare ontwerper die zelfstandig en georganiseerd werkt. Door mijn jarenlange werkervaring, nieuwsgierige aard én door de juiste vragen te stellen, zorg ik dat jouw boodschap de mooiste visuele vertaling krijgt die het verdient. Soms met veel details, soms door ‘less is more’. Dit alles in jullie huisstijl, die ik bewaak met leven! Want het belangrijkste is dat jullie boodschap in een consequente branding wordt neergezet, voor herkenbaarheid en het vertrouwen van jullie bestaande en potentiële klanten.

Door middel van mijn grafische skills, effectieve communicatie en simpele workflow zorg ik ervoor dat jouw visuele communicatie wensen niet alleen worden vervuld, maar je daarnaast trots zult zijn op de resultaten die ermee worden behaald!

 

Waar ik gelukkig van word

Grafisch ontwerp

Ik doe niets liever dan concepten bedenken en die uitwerken. Ik hou van het creëren van visueel aantrekkelijke, effectieve en functionele communicatiemiddelen die de gewenste boodschap overbrengen aan het publiek en hen daardoor enthousiasmeren voor een product of dienst.

Duurzame sector

Ik verzorg het liefst grafisch ontwerp aan bedrijven met een duurzame missie: dat zijn bedrijven die in hun kern bij willen dragen aan het gezonder maken van onze planeet. Door hen te helpen creëren we samen meer duurzame impact en zorgen we dat onze planeet nog lang zal draaien!

Efficientie

Ik wil het werken met een grafisch ontwerper zo simpel en effectief mogelijk maken voor jou als klant. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ik ben ervan overtuigd dat het ontwerp abonnement veel tijd, moeite en hoofdpijn wegneemt bij alle partijen.

Het aanbod

Lees meer over het ontwerp abonnement en hoe ik jou daar optimaal mee kan ondersteunen